restoran HavanaPo prvi put objavljujemo novi izgled rekonstrukcije restorana Havana u Gornjem Rahiću. Radovi su počeli  1. februara 2020. godine, a 31 januara je obustavljen rad restorana. Radovi su tekli dobrim tempom, vrijeme je ekstra poslužilo za građevinske radove.

Projektovanje i izvođenje grubih radova vršila je firma d.o.o. „AGD- plan“ koji je efikasno i kvalitetno ovaj poduhvat izveo.

Havana će sada krasit čaršiju u Gornjem Rahiću pored Galaksije u novom stilu i daje centru novi imidž i objekte koji građanima mogu ponudit kvalitetni ugođaj i atmosferu.

Restoran Havana je šire poznat restoran po svojim proizvodima, pored slanih jela (ćevapi,pljeskavice,pice, bureci,karabatak u lepini...) slatkim kolačima te kvalitetnim sladoledima.

Ovaj dio vremena mnogima je nedostajala iz razloga što nema ovakvih restorana u blizini koji nude ovakvu ishranu tokom dana. Ostaje još da se uredi enterijer u objektu gdje radovi već  traju i nadati se u maju da će objekat proradit na radost mnogih koji su tu dolazili i koji će dolazit.

Restoran je ovom rekonstrukcijom dobio veći  prostor što je u prethodnom periodu bio problem za mjesto naročito tokom petka kada je pijaca.