U odigranih 15 kola Rahić je upisao 8 pobjeda, 3 neriješena rezultata i 4 poraza, postigao 27 golova i primio 15 golova.

P18tabelaetnaest primljenih golova znači da Rahić ima najbolju odbranu lige, osim što imamo najbolju odbranu lige, Rahić ima i najviše "clean- sheet-ova" u ligi, čak 6.

Od 15 primljenih golova, 6 je primljeno nakon prekida, a 2 iz penala.

Rahić uz Orahovicu ima najbolju gol razliku, obje ekipe imaju po +12.

Zanimljivo da je naša ekipa u 15 odigranih utakmica samo jedan gol primila u prvom poluvremenu i to u Poljicu protiv Omazića.

Za Rahić je sviran samo jedan penal i to kod rezultata 3:0 za našu ekipu protiv Rijeke iz Šerića.

Protiv Rahića su svirana tri penala (Doboj Istok, Željezničar Dobošnica, Mladost Brijesnica- u Rahiću)

Kod kuće smo u 8 utakmica, upisali 6 pobjeda, jedan neriješen rezultat (Orahovica) i jedan poraz (Ingram), sa gol razlikom 16:5.

U gostima u 7 odigranih utakmica, upisali smo 2 pobjede, 2 neriješena rezultata i 3 poraza, sa gol razlikom 11:10, što nas čini jedinom ekipom u ligi sa pozitivnom gol razlikom na gostovanju.

18tabjesenJedini igrač koji je odigrao sve utakmice po 90 minuta je Boris Bošković sa maksimalnih 1350 minuta, zatim slijedi Hasan Kešinović sa 21-om minutom manje.

Najbolji strijelac ekipe je Hasan Kešinović sa 9 postignutih golova, zatim slijedi Edis Đonlić koji je u četiri navrata pogađao protivničku mrežu.

Minutažu je zabilježilo 23 igrača, od Boškovića sa najvećom do Potrića sa najmanjom.

Rahić je uz Rijeku iz Šerića najgledanija ekipa u ligi.

U 15 odigranih kola naši igrači su zaradili 42 žuta kartona i čak 5 crvenih kartona.

Prosjek godina igrača je 25,8 godina.

Na proljeće nastavljamo i takmičenje u kupu NS TK kao jedini predstavnik Brčko distrikta BiH ističu na facebook stranici fudbalskog kluba Rahić.