fkrahicsalihovicFK Rahić ima svoje brojne simpatizere i osobe kao i firme koji daju značajnu podršku klubu te se nastoji ta podrška proširit i na druge. Autoservis Salihović iz Gornjeg Rahića se pridružio plejadi donatora ovom klubu.

Donirane su NOVE MAJICE ZA ZAGRIJAVANJE PRED UTAKMICU

Auto servis "SALIHOVIĆ" posjeduje najsavremeniju auto lakirnicu, osim lakiranje vrši i popravak limarije, kompjutersku dijagnostiku, servis klime, optiku trapa, balansiranje i montiranje guma.

Nešto novo i kvalitetno za vašeg limen2salihovicog ljubimca na našem području navodi se u objavi fb stranici kluba.

Rahić inače ima široku lepezu opreme koja je sve kvalitetnija te olakšava rad igračima  ovog kluba,koji stremi ka višem rangu. U očekivanju završetka novog stadiona i odigravanja utakmica na njemu nastoji se iz godine u godinu osposobit ekipa koja će kao tim postići taj odavno sanjani san o drugoj federalnoj ligi. Zato podrške nikad nije dosta na tom putu što su prepoznali i u autoservisu "Salihović".

Trenutno je odigrano treće kolo prve kantonalne lige i Rahić je u komšijskom nadigravanju bio pobjednik od 1:0 protiv Poleta iz Palanke. Trenutno FK Rahić zauzima petu poziciju na tabeli sa osvojenih 6 bodova iz tri kola.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.